Lipgloss Recruitment ben ik gestart met de gedachte dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn op een werkplek. Authentiek kunnen zijn is voor mij een noodzaak op de werkvloer, je brengt er immers zoveel tijd door, dus laat het jouw tijd zijn! Dit in combinatie met het goede gesprek, de oprechte aandacht maakt voor mij dat een match meer is dan alleen een diploma laten zien of een perfecte brief aanleveren. Het gaat om jou, wat jou beweegt en wat je te bieden hebt als mens en collega.

 

Je mag shinen en stralen! 

 

Ik breng opdrachtgevers een frisse blik met soms een kritische noot. Van hard werken wordt niemand slechter en met een open blik betreed ik de kandidatenmarkt. Of het nou een Interim Recruitment opdracht betreft of een Werving & Selectie traject, ik neem jou als opdrachtgever serieus door eerst eens echt een gesprek met elkaar aan te gaan. Verbinding en relatie staan voor mij voorop. 

 

Ik heb lang getwijfeld om de stap naar het ondernemerschap te zetten, maar ik heb er nog geen dag spijt van gehad omdat ik energie krijg van het recruitment vak en alles wat daar bij komt kijken! 

 

Britt Penninkhof 

https://www.linkedin.com/in/britt-penninkhof-23037050/